Hét 24-uurs Solexrace Festival gaat verhuizen - 24-uurs Solexrace Festival

Hét 24-uurs Solexrace Festival gaat verhuizen

image
Posted On:19 januari 2017
Posted by Organisatie

Vorig jaar heeft het 24-uurs Solexrace Festival met onder andere een uitverkochte zaterdagavond en ramvolle brascrossklasses al haar records qua bezoekers en deelnemers verbroken. Daarom moet het festival dit jaar verhuizen.

Geen paniek, ga even zitten en haal rustig adem. De vertrouwde bosrijke locatie bij Cafe/Zaal Stanserhorn, waar je het warme gevoel krijgt dat je thuis komt, blijft hetzelfde.

“Steeds meer accenten dan alleen zachte G en harde L”
Aan de 24-uurs Solexrace doen deelnemers mee uit alle windstreken van Nederland maar ook uit België, Frankrijk, Engeland en afgelopen jaar zelfs Australië. De bijhorende Brascross, waaraan men mee kan doen met onder andere een brommer, crossmotor, auto of grasmaaier heeft inmiddels ook een internationaal deelnemersveld. Als je over het festivalterrein loopt, hoor je de laatste jaren steeds meer accenten dan alleen de zachte G en de harde L. Om niet elke keer met het laatste weekend van Bouwvak-Zuid mee te moeten schuiven, is ervoor gekozen om te verhuizen naar het laatste weekend van augustus. De locatie blijft hetzelfde, goed weer is voorspeld en het wordt feest als nooit tevoren. Kortom; deze elfde editie op 25, 26 en 27 augustus wil je zeker niet missen!

Inschrijven?! Zie: inschrijfdatum is bekend!

We gaan verhuizen!!