Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Zaterdag uitverkocht, zondag nog dagkassa
27 augustus 2022

Zaterdag uitverkocht, zon...

Posted by Organisatie

Koekoek, de zaterdag van het 24-uurs Solexrace Festival is helemaal uitverkocht! Er zijn dus géén tickets aan de deur meer beschikbaar! Voor de zondag zijn wél nog kaarten beschikbaar. Een ticket kost aan de deur €20. Voor 13 t/m 17 jarigen kost een ..

Camping is volledig uitverkocht!
26 augustus 2022

Camping is volledig uitve...

Posted by Youri

Het gaat vol gas, want de camping is VOLLEDIG UITVERKOCHT! Heb je nog geen kaartje voor het 24-Uurs Solexrace Festival? Voor de late beslissers zijn er nog kaarten aan de deur, maarrrrr… online zijn ze goedkoper! Je kunt tot 17.00 uur je kaarten onl..

Zelfde (hoeveelheid) pils, andere beker!
22 augustus 2022

Zelfde (hoeveelheid) pils...

Posted by Organisatie

Zelfde (hoeveelheid) pils, andere beker! Circular Source heeft in samenwerking met het 24-uurs Solexrace Festival nieuwe bekers en draagtrays ontwikkeld die circulair te recyclen zijn. Dus géén geouwehoer met hard cups of statiegeld. De bekers zijn kort..

Extra caravan/camper tickets
12 augustus 2022

Extra caravan/camper tick...

Posted by Youri

Goed nieuws! We kunnen nog een paar extra caravan/camper tickets verkopen. Na een avondje risk hebben we goed nieuws we kunnen nog een beperkt aantal caravan/camper kaarten extra verkopen. De verkoop start vanavond 19.00 uur! Wie eerst komt, die komt het ..

DAKAR IN HEESWIJK
4 augustus 2022

DAKAR IN HEESWIJK

Posted by Youri

Je droom kan uitkomen! Vrijdag 26 augustus vanaf 17:00 uur kun je in een Dakar truck over het brascross-terrein! De volledige opbrengst – meerijden is vanaf €25 p.p. – komt ten goede aan KiKa. Er zullen verschillende trucks aanwezig zijn, wa..