Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Steam in je oren!
25 mei 2017

Steam in je oren!

Posted by Organisatie

Zoals jullie weten zijn wij speciaal voor jullie op zoek naar de perfecte line-up voor het 24-uurs Solexrace Festival! Jullie zullen flink stoom af moeten blazen als de dames van Steam klaar met jullie zijn. Het wordt een 90 minuten durend orgasme van Hap..

YouTube kanaal
24 mei 2017

YouTube kanaal

Posted by Organisatie

Na Kim Holland en StukTV heeft het 24-uurs Solexrace Festival ook zijn eigen YouTube kanaal. Via dit kanaal blijf je op de hoogte van onze zoektocht naar de perfecte line-up en win acties. Abonneer jezelf en maak zodoende kans op een leuke prijs. 24-uurs ..

Gescharrel met een Barrel klasse ramvol
8 mei 2017

Gescharrel met een Barrel...

Posted by Organisatie

De nieuwe klasse van de Brascross, “voor de minder getalenteerde bouwer” zit ramvol. Er is zelfs een heuse wachtrij mochten deelnemers zich bedenken. In de andere klassen is nog plek al zitten sommige ook bijna vol. Schrijf dus snel in voordat..

Vroege Kippen Voordeelactie
12 maart 2017

Vroege Kippen Voordeelact...

Posted by Organisatie

Wie was er eerder, de kip of het ei?! Maakt eigenlijk ook geen flikker uit als jij maar zorgt dat je je kaarten scoort tijdens de Vroege Kippen Voordeelactie en zodoende geniet van het extreem voorverkoop voordeel!! De inschrijvingen gingen nog nooit zo h..

Eerste namen feestprogramma 2017 bekend!
8 maart 2017

Eerste namen feestprogram...

Posted by Organisatie

Ben jij al dat gezeur over de verkiezingen ook al zo beu?! Voor zowel de linkse, rechtse en de zwevende kiezer hebben wij vandaag eindelijk weer eens wat ander nieuws…geweldig nieuws zelfs! Vandaag mogen wij de eerste namen van ons feestprogramma be..