Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Luierklasse VOL
9 mei 2019

Luierklasse VOL

Posted by Organisatie

Ongekend…ook de luierklasse van de Brascross zit nu al VOL. De jeugd heeft de toekomst! Dus dat beloofd wat! Alleen nog enkele startplekken in de nieuwe Stoppelvrije (dames) klasse. #GASOPDIELOLLY

Ontwerpwedstrijd
6 mei 2019

Ontwerpwedstrijd

Posted by Youri

We zijn op zoek naar creatievelingen! ?️‍♂️ Heb jij een goed idee voor een ontwerp? Stuur ‘m in en maak kans op 2 weekendkaarten voor het 24-uurs Solexrace Festival 2019, 50(!) munten én eeuwige roem. Hoe gaaf is het om festivalgangers jouw..

Brommercross Klasse VOL
2 mei 2019

Brommercross Klasse VOL

Posted by Organisatie

Dit jaar een record aantal deelnemers bij de Brascross want ook de Brommercross klasse zit nu al tjokVOL! Nog enkele plekken in de Luierklasse (5 t/m 10 jaar) en de Stoppelvrije (dames) klasse.  

Snevelbokken klasse Zwaar vol
2 mei 2019

Snevelbokken klasse Zwaar...

Posted by Organisatie

De koningsklasse van de Brascross, de Snevelbokken klasse Zwaar, zit VOL! De deelnemers hebben de ideeën van hun creaties ingestuurd dus de jury kan in hoogberaad. Zodra er witte rook uit de schoorsteen komt in “de Hei” van Heeswijk-Dinther w..

Jan & Anny op 24-uurs Solexrace Festival
24 april 2019

Jan & Anny op 24-uur...

Posted by Organisatie

Jan Keizer en Anny Schilder, de voormalige helden van BZN, zijn super druk met hun afscheidstournee. Gelukkig hebben wij ze dit jaar nog weten te strikken voor het 24-uurs Solexrace Festival! Dat wordt met z’n allen meezingen op “Mon AmourR..