Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Drie en een Quad klasse VOL
17 april 2019

Drie en een Quad klasse V...

Posted by Organisatie

Hoe toepasselijk…de Drie en een Quad klasse is de vijfde Brascross klasse die helemaal VOL zit… Er zijn nog enkele plekken vrij in de Luier-, Brommercross-, Stoppelvrije Klasse en de Snevelbokken Klasse Zwaar. Meer dan de helft van de klassen ..

24-uurs Solexrace wordt verzet..
30 maart 2019

24-uurs Solexrace wordt v...

Posted by Organisatie

Nee dit is geen 1-april grap, de 24-uurs Solexrace wordt verzet! Al sinds 2007 start dé 24-uurs Solexrace om klokslag 16.00 uur. Weer of geen weer, zodra het startschot klinkt sprinten de deelnemers, via een start á la le Mans, weg naar hun solex (die z..

Snevelbokken klasse Licht VOL
28 maart 2019

Snevelbokken klasse Licht...

Posted by Organisatie

En dat is 4! De Snevelbokken klasse Licht is de vierde klasse die VOL zit. We stevenen dit jaar in een record tijd af op een record aantal deelnemers bij de Brascross. Er zijn nog enkele plekken vrij in de Luier-, Brommercross-, Stoppelvrije-, Snevelbokke..

Goed Koperen Jubileumactie van start
23 maart 2019

Goed Koperen Jubileumacti...

Posted by Organisatie

Jaja, het is zover.. dé Goed Koperen Jubileumactie is van start! Het 24-uurs Solexrace Festival bestaat 12,5 jaar, ons koperen jubileum. En wie jarig is, trakteert. Wij trakteren 12,5 dag op extreem voorverkoop voordeel. Vanaf zaterdag 23 maart 12:00 uu..

Mooi wordt die tijd
21 maart 2019

Mooi wordt die tijd

Posted by Organisatie

Het wordt keimooi 23-24-25 augustus! Vandaag mogen we weer een paar verrekt mooie namen bekend maken. Nieuw bevestigd: BZB (bezig aan hun laatste volledige festivalseizoen), Rattlesnake Shake, Puinhoop Kollektiv (The Final Weekend Tour) en de Koningin van..