Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Reglement Brascross online
13 februari 2019

Reglement Brascross onlin...

Posted by Organisatie

Het vernieuwde Brascross reglement staat online, klik HIER voor reglement. Inschrijven kan HIER Dit jaar moet er een idee/ontwerp worden ingeleverd voor de Snevelbokken klasse Zwaar omdat er vorig teveel deelnemers in deze klasse zaten die eigenlijk in de..

24-uurs Solexrace Reglement online
16 januari 2019

24-uurs Solexrace Regleme...

Posted by Organisatie

Buiten is het koud en guur…..gelukkig is het lekker warm in de schuur. Het nieuwe 24-uurs Solexrace Reglement voor 23-24-25 augustus staat online! KLIK HIER VOOR REGLEMENT 2019 We zijn onze servers aan het voorbereiden op al het inschrijfgeweld. Zoa..

8,7 op organisatorsrapport!
3 november 2018

8,7 op organisatorsrappor...

Posted by Youri

Na het 24-uurs Solexrace Festival 2018 schreven we een enquête uit, die jullie massaal invulden. Zo’n 1000 respondenten gaven ons gemiddeld een 8,7 op ons organisators-rapport. Dank hiervoor. Een geweldig cijfer waar we trots op zijn! ? Door de vel..

Winnaars kinderprogramma
30 augustus 2018

Winnaars kinderprogramma

Posted by Youri

Dit zijn de winnaars van het kinderprogramma ? 1. Jake van de Braak uit Den Bosch, met 4 personen naar de Beekse Bergen of Dierenbos 2. Thijn Olsthoorn uit Milsbeek, met 30 personen klassenuitje naar de Beekse Bergen 3. Rhona van Dinther uit Geffen, met 4..

Enquête (win tickets!)
30 augustus 2018

Enquête (win tickets!)

Posted by Youri

Wij vonden het weer geweldig en we hopen uiteraard jullie ook! Om volgend jaar een nóg vetter evenement neer te zetten, zijn we benieuwd naar jullie mening. Wat was er goed en wat kan er beter? Daarom willen we jullie vragen om – indien je er bij w..