Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Snevelbokkenklasse Zwaar VOL
16 maart 2018

Snevelbokkenklasse Zwaar ...

Posted by Organisatie

Vorig jaar zat de eerste Brascross klasse na 3 maanden VOL. Nu binnen een week, 3 van de 8 klassen met daarin nog eens meer deelnemers dan vorig jaar vanwege een nieuwe grotere baan. Dat beloofd heel veel spektakel 24-25-26 augustus! Er zijn nog plekken i..

Voorkom teleurstelling
15 maart 2018

Voorkom teleurstelling

Posted by Organisatie

Ligt het aan de stand van het zonnestelsel òf wil iedereen gewoon heel graag meedoen aan de 24-uurs Solexrace en de Brascross?! De inschrijvingen gaan dit jaar als een raket! De pitstraat van de 24-uurs Solexrace kunnen we makkelijk wat langer maken maar..

Gescharrel met een Barrel klasse VOL
12 maart 2018

Gescharrel met een Barrel...

Posted by Organisatie

We hadden het al voorspeld en ervoor gewaarschuwd dat het niet lang ging duren voordat de Gescharrel met een Barrel klasse vol zou zitten. Daar hebben wij Jomanda het medium niet voor nodig 😉 De inschrijvingen gaan ongekend hard dit jaar. Sla je slag n..

No Fear Cross klasse VOL
11 maart 2018

No Fear Cross klasse VOL

Posted by Organisatie

Wauw nog nooit gingen de inschrijvingen voor het 24-uurs Solexrace Festival zo hard als dit jaar. Binnen 24 uur zit de No Fear Cross klasse van de Brascross al ramvol! Wij verwachten dat de Gescharrel met een Barrel en Snevelbokken klasse Zwaar snel zulle..

Cowboys en Indianen welkom!
4 maart 2018

Cowboys en Indianen welko...

Posted by Organisatie

Na alle commotie van de afgelopen weken over het afschaffen van kinderfeestjes met het thema Cowboys en Indianen willen wij daar graag even duidelijk over zijn…..Cowboys en Indianen blijven welkom bij de 24-uurs Solexrace en de Brascross…..net..