Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
De laatste verassingen komen uit de hoge hoed!
23 augustus 2017

De laatste verassingen ko...

Biergoochelaar Sven Bosch komt ons versteld doen staan met zijn vingervlugheid en goocheltrucs. Sven gaat ervoor zorgen dat het 24-uurs Solexrace Festival nog onvergetelijker wordt dan hij al was. Naast de éérste biergoochelaar van Nederland is ook Fee..

Steun deze kanjers
23 augustus 2017

Steun deze kanjers

Posted by Organisatie

“Op een woensdagmiddag in juni zijn de vrienden van Lars bij elkaar en bedenken ze een actie geld op te halen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). De reden is vooral dat ze niet willen dat er nog meer kinderen sterven aan kanker. In januari ov..

Caravan/Camper Tickets uitverkocht
22 augustus 2017

Caravan/Camper Tickets ui...

Posted by Organisatie

Alle Caravan/Camper Tickets voor aankomend weekend zijn uitverkocht. Er is slechts nog plek voor enkele tentjes op de “Playa del Hei”. Hier kun je campingkaarten scoren maar wees snel voordat de camping ook vol zit: http://oud.24uurssolexrace...

Gratis Bier
17 augustus 2017

Gratis Bier

Posted by Organisatie

Zondag 20 augustus stopt om 16.00 uur de voorverkoop van consumptiebonnen. Zorg dat je dit voordeel niet misloopt want gratis geld is gratis bier en bier is….LEKKER. De voorverkoop van entreekaarten loopt tot 23.30 uur op 24 augustus! Scoor hier gra..

Snotneusklasse VOL
15 augustus 2017

Snotneusklasse VOL

Posted by Organisatie

De jeugd heeft de toekomst. We zijn ooit begonnen met 3 deelnemers in de snotneusklasse….dit jaar gaan er maar liefst 50 van start en daarmee zit ook de snotneusklasse  (10-15 jaar) van de Brascross vol! Sommige van deze jongens en meiden die rijde..