Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
We maken het Bont
29 juli 2017

We maken het Bont

Posted by Organisatie

Naast onze vaste media partner GIG Creative Film Production (verantwoordelijk voor al die vette promo video’s) mogen we vandaag onze nieuwe media partner Omroep Brabant bekend maken. Omroep Brabant gaat van maandag 31 juli t/m 4 augustus een actiewe..

Perfecte line up compleet!
27 juli 2017

Perfecte line up compleet...

Posted by Organisatie

Dames en heren, boeren, burgers en buitenlui het is ons gelukt!!! Op nog een paar kleine verrassingen na is jullie perfecte line up voor het 24-uurs Solexrace Festival compleet!! Rene en de Stugge hebben kosten noch moeite gespaard en zijn stad en land af..

Hakkuh met DJ Ruthless
19 juli 2017

Hakkuh met DJ Ruthless

BAM! Op zoek naar de perfecte line-up voor het 24-uurs Solexrace Festival zijn de volgende artiesten alweer bekend! Dit jaar kan er weer flink gestampt worden op het 24-uurs Solexrace Festival. DJ Ruthless zal het festival eens opzwepen met zijn harde pla..

Snevelbokken klasse Zwaar zit VOL
13 juli 2017

Snevelbokken klasse Zwaar...

Posted by Organisatie

Na de No Fear Cross klasse en de Gescharrel met een Barrel klasse zit nu ook de Snevelbokken klasse zwaar ramVOL! Het beloofd dus een groots spektakel te worden 25-26-27 augustus. Er zijn nog enkele plekken in de andere klasse maar sommige zitten ook al b..

BZB oftewel FEEST!
12 juli 2017

BZB oftewel FEEST!

Op zoek naar de perfecte line-up hebben wij wederom een echte KNALLER, deze mannen staan gelijk aan het woord FEEST. JA, ZE ZIJN HET ECHT, BZB! Wie nu nog niet overtuigd is om met zijn Echte Vrienden naar het 24-uurs Solexrace Festival te komen en te late..