Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Fotobusje
17 augustus 2016

Fotobusje

Posted by Organisatie

De gasten van Fotobusje.nl staan 26, 27 en 28 augustus op het 24-uurs Solexrace Festival met hun te gekke en speciaal ingerichte Volkswagen T2 bus! Er ontstaan altijd nieuwe relaties op het festivalterrein en er gaan er ook weer veel naar de klote. De dra..

Brascross klassen bijna vol!
16 augustus 2016

Brascross klassen bijna v...

Posted by Organisatie

BAANBREKEND nieuws! Vandaag zijn de baan en de blubberbak voor de Brascross uitgezet. Het wordt een moddervette baan voor een record aantal deelnemers. De Brommercrossklasse, Drie-en-een-Quad klasse, Crossklasse en de Snevelbokkenklasse Zwaar (auto’..

Raddraaiers
11 augustus 2016

Raddraaiers

Posted by Organisatie

Op 27 augustus staan oa. de Raddraaiers AKA Nogal Wiedus en Geen Idee in de nieuwe Hutje-op-de-Hei-tent van het 24-uurs Solexrace Festival. Maak jij het ook wel eens te bont? Hun altijd en overal! Ze mochten nergens meer binnen dus hebben ze er maar hun w..

jubileumactie
7 augustus 2016

jubileumactie

Posted by Organisatie

Dit jaar vieren wij ons 10-jarig jubileum van het 24-uurs Solexrace Festival op 26, 27 en 28 augustus. Graag vieren we dat met jullie vandaar deze spectaculaire jubileumactie met 50% korting! Zondag 28 augustus is dé familiedag met vette muziek, een uitd..

Tijdschema
3 augustus 2016

Tijdschema

Posted by Organisatie

Eindelijk is het dan bijna zover, op 26 augustus gaat het 24-uurs Solexrace Festival eindelijk van start. Terwijl iedereen hier in het zuiden zich eerst nog even opmaakt voor een paar weken welverdiende rust zorgen wij ervoor dat hét feest op 26, 27 en 2..