Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Voorverkoopadressen
1 augustus 2016

Voorverkoopadressen

Posted by Organisatie

Alle voorverkoopadressen zijn bevoorraad! Vertrouw jij de digitale snelweg niet, woon je zo ver achteraf dat je rooksignalen nooit aankomen of wil je gewoon van je beungeld af…koop dan nu je entreekaarten met voorverkoop voordeel bij één van onder..

Doe raar met je haar!
29 juli 2016

Doe raar met je haar!

Posted by Organisatie

Op 27 augustus komt het charmante maar toch enigszins prettig gestoorde kapster team van Kapsalon Koppig naar het 24-uurs Solexrace Festival! Neem een plaats in hun stoel en je haar zit als nooit tevoren! Gegarandeerd succes die avond bij de mannen of vro..

24-uurs Solexrace virus officieel Pandemie
27 juli 2016

24-uurs Solexrace virus o...

Posted by Organisatie

Het 24-uurs Solexrace virus is nu officieel een pandemie!! Inschrijving from down under! Nog één maand en dan gaat de meest unieke en ludieke race van Nederland van start, dé 24-uurs Solexrace 2016! De deelnemers komen uit alle windstreken van Nederlan..

Gratis Bier!
19 juli 2016

Gratis Bier!

Posted by Organisatie

Kun jij ook al haast niet wachten totdat er 26 augustus een goudgele rakker aan je lippen hangt op het 24-uurs Solexrace festival? Doe jezelf dan een groot plezier en koop nu je consumptiebonnen met 10% voordeel! Deze speciale 10-jarig jubileum actie loop..

Testdag 24-uurs Solexrace
15 juli 2016

Testdag 24-uurs Solexrace

Posted by Organisatie

Het moet niet gekker worden! Zoals bij de Formule 1 en de motoGP komt er nu ook een testdag voor de 24-uurs Solexrace in Heeswijk-Dinther. Dat de meeste deelnemers van de 24-uurs Solexrace bloedfanatiek zijn dat weten we al lang. Sommige zijn al heel het ..