Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Samen tegen Kinderkanker
16 mei 2014

Samen tegen Kinderkanker

Posted by Organisatie

Zoals de meeste van jullie al weten is de 24-uurs Solexrace al sinds 2008 verbonden aan KiKa (kinderen kankervrij). Elk jaar (st)rijden meer dan 100 teams niet alleen voor eeuwige roem maar ook voor KiKa. In zes jaar tijd hebben we dankzij de tomeloze inz..

Nieuw Wereldrecord!
9 februari 2014

Nieuw Wereldrecord!

Posted by Organisatie

Op zondag 9 februari heeft de 27-jarige Joey van Veghel, uit Heeswijk, namens de 24-uurs Solexrace geschiedenis geschreven. Als eerste ter wereld is hij met een originele solex maar liefst 8,5 meter over het water heen gescheurd. In het weekend van 15, 16..

Wereldrecordpoging met Solex over het water
6 februari 2014

Wereldrecordpoging met So...

Posted by Organisatie

Iedereen heeft natuurlijk het filmpje gezien waarin motorcrosscoureur Norman Veerbeek met zijn crossmotor meer dan 100 meter over het water heen jaagt voor het BNN-programma Proefkonijnen!? Fantastische prestatie die nog nooit eerder is vertoond in Nederl..

Nieuw reglement zorgt voor spanning en sensatie!
5 februari 2014

Nieuw reglement zorgt voo...

Posted by Organisatie

Op 15, 16 en 17 augustus wordt alweer de 8ste 24-uurs Solexrace georganiseerd in ons pittoreske Heeswijk-Dinther. Drie dagen feest met uiteraard de 24-uurs Solexrace, diverse brommercrosswedstrijden en een spetterend muziekprogramma. Dit jaar doen we er a..

Winnaars Kinderprogramma bekend.
14 augustus 2013

Winnaars Kinderprogramma ...

Posted by Organisatie

Tijdens de 24-uurs Solexrace was er dit jaar weer een uitdagend kinderprogramma georganiseerd ism Jong Nederland HDL. Libéma Attractieparken heeft hele mooie prijzen beschikbaar gesteld, om kans te maken  hoefde de kinderen zich alleen maar te melden bi..