Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Booming news! Eat, sleap, rave, repeat!
9 augustus 2014

Booming news! Eat, sleap,...

Posted by Organisatie

Al jaren is het één groot feest tijdens de 24-uurs Solexrace in Heeswijk-Dinther. Dit jaar doen we er een flinke schep boven op. Vooral zaterdag 17 augustus kom je ogen en oren te kort want dan is het op 4 stages bal. Nieuw dit jaar is de dance stage in..

The King is back!
6 augustus 2014

The King is back!

Posted by Organisatie

Vorig jaar was de King of Bingo voor het eerst op de 24-uurs Solexrace. Vanaf het eerste moment dat hij het podium van de eettent opstapte lag iedereen in een deuk van het lachen. Met zijn grappen en hilarische bingo-show zette hij het publiek zo naar han..

Pretpakket €25,- Voorverkoopvoordeel
3 augustus 2014

Pretpakket €25,- Voorve...

Posted by Organisatie

Inmiddels is de voorverkoop op volle toeren en de vooral de Pretpakketten vliegen de deur uit. Niet zo gek want per Pretpakket heb je maar liefst €25,- korting. Van dat geld kun je toch weer keihard feesten! Een pretpakket bestaat uit 50 consumptiebonne..

Feest Trilogie Deel 3 – Finaledag
1 augustus 2014

Feest Trilogie Deel 3 ...

Posted by Organisatie

Op zondag 17 augustus starten we om 10.00 uur met een speciaal kinderprogramma voor de allerkleinsten. Er zijn diverse attracties, er is veel te doen voor de jonge festivalbezoekertjes en er zijn heel leuke prijzen te winnen, zoals een verblijf  en entre..

Feest Trilogie Deel 2 – Racedag
1 augustus 2014

Feest Trilogie Deel 2 ...

Posted by Organisatie

Als op zaterdag 16 augustus iedereen een beetje is bijgekomen van de openingsavond starten om 13.50 uur de jongste deelnemers aan de Brommercross met hun eerste trainingsrondjes. Om 16.00 uur is dan het moment waarnaar iedereen een jaar heeft uitgekeken: ..