Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Eerste Artiesten zijn bekend
20 mei 2013

Eerste Artiesten zijn bek...

Posted by Organisatie

Wij kunnen met gepaste trots de eerste namen bekend maken van het 3-daags feestweekend, de 24-uurs Solexrace. Uiteraard zal mede-organisator WC Experience het podium bestieren. Zaterdagavond zullen zij  iedereen verwennen met een speciale show geven waar..

Vroege Vogel Voordeelactie 2 Mei t/m 2 Juni
27 april 2013

Vroege Vogel Voordeelacti...

Posted by Organisatie

De voorverkoop voor hét 24-uurs Solexrace festijn start met een Vroege Vogel Voordeelactie van 2 mei tot en met 2 juni. Als je in die periode je entreekaarten bestelt kun je genieten van flink wat extra voordeel bovenop het normale voorverkoopvoordeel. D..

Tip: Nieuwe brandstofpomp Solex ontwikkeld
27 april 2013

Tip: Nieuwe brandstofpomp...

Posted by Organisatie

Solex Service Ad van Heerebeek heeft een nieuw brandstofpompje ontwikkeld dat ongevoelig is voor lood vervangers. De solex gaat er niet sneller door maar het komt de betrouwbaarheid ten goede. Dit pompje is door de wedstrijdleiding officieel goedgekeurd. ..

Inschrijvingen Brommerrace 16 april van start
13 april 2013

Inschrijvingen Brommerrac...

Posted by Organisatie

De jeugd heeft de toekomst! De inschrijvingen voor de 24-uurs Solexrace lopen inmiddels op volle toeren. Er hebben zich nu al weer veel nieuwe teams ingeschreven, dus dat belooft een mooie frisse maar hevige strijd. Vorig jaar werd, naast de 24-uurs Solex..

€27.000 voor KiKa
16 augustus 2012

€27.000 voor KiKa

Posted by Organisatie

Het 24-uurs Solexrace Festival 2012 zit er jammer genoeg weer op. Wat hebben we genoten van alles en iedereen, de muziek, de sfeer en het prachtig weer. En wat zijn we trots op de kanjers die het weer hebben geflikt om de 24 uur uit te rijden. Maar liefst..