Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Nieuwe klassen Brascross
28 mei 2016

Nieuwe klassen Brascross

Posted by Organisatie

Dit jaar wordt het 24-uurs Solexrace festival voor de tiende keer georganiseerd op 26, 27 en 28 augustus. Een spectaclair onderdeel van dit drie-daags festival is de Brascross. Vorig jaar konden deelnemers van de Brascross al vanaf 5 jaar oud meedoen op e..

Foto’s Zoeien en Zaaien online
10 april 2016

Foto’s Zoeien en Za...

Posted by Organisatie

Afgelopen vrijdag, 8 april tijdens Zoeien en Zaaien hebben wij de saloon van Lunenburg in Loosbroek omgetoverd naar de 24-uurs Solexrace Feestzolder. We hebben daar ons 10-jarig jubileum en nieuwe logo op een wel heel bijzondere manier gepromoot. Bekijk h..

Verlenging Vroege Kippen Voordeelactie
9 april 2016

Verlenging Vroege Kippen ...

Posted by Organisatie

BAMM!!!Jullie waren er als de kippen bij! Zojuist heeft de 333ste koper zijn entreekaarten en consumptiebonnen met extra voorverkoop voordeel gekocht in de vroege kippen voordeelactie. Nog nooit is de kaartverkoop zo hard gegaan. Omdat we meteen al reacti..

Vroege Kippen Voordeelactie start 8 april!
6 april 2016

Vroege Kippen Voordeelact...

Posted by Organisatie

Vrijdag 8 april start de online vroege vogel voordeelactie. Entreekaarten en consumptiebonnen zijn dan online te koop met extreem voorverkoop voordeel. Ben er als de kippen bij als de Vroege Vogel Voordeelactie start! Het extreem voorverkoopvoordeel op en..

Eerste namen jubileumeditie 24-uurs Solexrace bekend!
3 april 2016

Eerste namen jubileumedit...

Posted by Organisatie

Op 26, 27 en 28 augustus gaan we er in Heeswijk een grandioos feest van maken voor jong en oud. Voor ons 10-jarig jubileum halen we alles uit de kast en gaan jullie op meerdere vlakken aangenaam verrassen! Ogen en oren ga je zeker te kort komen en je zult..