Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Meer dan 35.000 euro voor KIKA!
25 augustus 2015

Meer dan 35.000 euro voor...

Het gezelligste weekend van de de hele bouwvakvakantie zit er al weer op helaas, maar wát een feest was het! 3 dagen feest in 3 tenten en op het festivalterrein. De Solexen die reden alsof hun leven ervan af hing, en natuurlijk de Brascross die deze edit..

Onbeperkt vingeren
19 augustus 2015

Onbeperkt vingeren

Posted by Organisatie

Dit jaar GRATIS WIFI op het hoofdterrein van de 24-uurs Solexrace. Goed nieuws dus voor degene die nog op zoek zijn naar een tinder-date of niks willen missen van hun social media. Je kunt met een gerust hart heel de dag, onbeperkt vingeren op je telefoon..

MIXX Festival drinks
9 augustus 2015

MIXX Festival drinks

Posted by Organisatie

Geweldig nieuws voor degene die geen bier lusten of het op een gegeven moment gewoon niet meer weg krijgen. Dit jaar is er in alle feesttenten MIXX – festival drinks te verkrijgen. Alle combinaties met Vodka, Rum of Wiskey zijn mogelijk. Dat wordt g..

Wall of Death komt naar Heeswijk
7 augustus 2015

Wall of Death komt naar H...

Posted by Organisatie

Jawel mensen we hebben weer fantastisch nieuws. Henny Kroeze komt met zijn Steile Wand, beter bekend als de Wall of Death, naar de 24-uurs Solexrace. Sommige van jullie zullen deze adembenemende attractie nog wel kennen van de kermis van vroeger. De Wall ..

Glaasje op? Laat je rijden
6 augustus 2015

Glaasje op? Laat je rijde...

Posted by Organisatie

Wij snappen ook wel dat je nu helemaal nog niet over de terugreis wil nadenken. Maar de Brabantse nachten zijn lang en het bier zal rijkelijk vloeien dus als je ervoor hebt gekozen hebt om niet op onze camping te slapen is het misschien toch niet onversta..