Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Heeswijk heeft het!
19 mei 2015

Heeswijk heeft het!

Posted by Organisatie

Vandaag zijn bij ons de opnames geweest voor het programma ‘Nederland heeft het’ van RTL4. In dit programma gaat presentator Dirk Taat op zoek naar de leukste plekjes en evenementen van Nederland. Daar mogen wij uiteraard niet in ontbreken. Al..

Nieuwe namen bekend
14 mei 2015

Nieuwe namen bekend

Posted by Organisatie

Dat het drie dagen feesten wordt op 21, 22 en 23 augustus in Heeswijk staat al lang vast. Vandaag mogen we jullie verblijden met het heugelijk feit dat de mannen van BZB, Baby Blue en the Darkraver hieraan hun rots aan bij gaan dragen. Eerder is al bekend..

Vroege Vogel Voordeelactie start 1 april
23 maart 2015

Vroege Vogel Voordeelacti...

Posted by Organisatie

Nee het is geen grap mensen, gewoon echt zoveel voordeel tijdens de vroege vogel voordeelactie die start op 1 april! De entreekaarten voor 21, 22 en 23 augustus zijn online te koop met voordeel dat kan oplopen tot wel €17,50 per kaart. Tevens zijn er co..

Gas in Heeswijk
22 maart 2015

Gas in Heeswijk

Posted by Organisatie

De WC Experience heeft 21 maart haar nieuwe CD, Zo es ge ze nog nooit gehord gehad hed, gepresenteerd in Raamsdonkveer. Op deze briljante schijf staat een fantastisch nummer over de 24-uurs Solexrace. Wij zijn hier bijzonder trots op en willen dit dan oo..