Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Spaaractie Tankstations
16 juli 2015

Spaaractie Tankstations

Posted by Organisatie

Sinds vandaag kun je bij drie benzinepompen in de regio sparen voor €10,- korting op je entreeticket voor zondag 23 augustus. Voor elke €15,- die je tankt krijg je een stempel. Bij inlevering van een volle stempelkaart (5 stempels) hoef je maar €5,-..

Durf jij het aan?!
4 juli 2015

Durf jij het aan?!

Posted by Organisatie

Zondag 23 augustus komt het Schoones Dakar team met hun dakar truck naar de 24-uurs Solexrace. Zij zullen deze dag meerdere demonstraties geven en laten zien hoe hard je met een dakar truck over het Brascross circuit kunt. Durf jij het aan om mee te rijde..

Lil Kleine komt naar de 24-uurs Solexrace
25 juni 2015

Lil Kleine komt naar de 2...

Posted by Organisatie

De witte rook was al door de schoorsteen, het feestprogramma rond en de promotie gestart. Vol genoegen hebben wij jullie enthousiaste reacties over de line up mogen ontvangen. Maar…..laten wij nu nog een extra verrassing hebben! Vandaag hebben wij d..

Witte rook in Heeswijk!
19 juni 2015

Witte rook in Heeswijk!

Posted by Organisatie

Vandaag kwam er na maanden sleutelen witte rook uit de schoorsteen van Zaal Stanserhorn in de “Hei” van Heeswijk-Dinther. We zijn er uit, het feestprogramma van de 24-uurs Solexrace  is rond! We gaan 21, 22 en 23 augustus keihard knallen. Het..

24-uurs Solexrace Sneakers
16 juni 2015

24-uurs Solexrace Sneaker...

Posted by Organisatie

Op zoek naar nieuwe “sneakers” of festivalstappers? Vanaf nu zijn hand geschilderde 24-uurs Solexrace klompen te bestellen bij Het Kloempke uit Raamsdonkveer. Het Kloempke staat 22 en 23 augustus op de 24-uurs Solexrace met een kraam vol prach..