Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Legendarische Brascross herleeft
8 maart 2015

Legendarische Brascross h...

Posted by Organisatie

Sinds 2012 is de brommercross niet meer weg te denken van de 24-uurs solexrace. Dit jaar komen er twee crossklasses bij en gaat de cross verder onder de naam Brascross. Meedoen kan vanaf 5 jaar oud met een crossmotor, brommer, quad, buggy, grasmaaier of a..

Reglement Solexrace 2015 Online
22 februari 2015

Reglement Solexrace 2015 ...

Posted by Organisatie

Carnaval is net achter de rug en wij zijn al volop bezig de voorbereidingen op het festijn der festijnen: dé 24-uurs Solexrace. Door het nieuwe reglement van vorig jaar is de strijd weer helemaal terug bij de 24-uurs Solexrace, er komen nieuwe Cross klas..

Aftermovie 2014
22 augustus 2014

Aftermovie 2014

Posted by Organisatie

Het was dit jaar een fantastische editie van de 24-uurs Solexrace! De solexrace, brommercross, camping, het feest, kinderprogramma, noem het maar op, het is gewoon teveel om alles heel dat weekend vast te leggen (voor sommige mensen misschien maar goed oo..

Winnaars Kinderprogramma
22 augustus 2014

Winnaars Kinderprogramma

Posted by Organisatie

Op zondag 17 augustus hebben we samen met Jong Nederland HDL een bijzonder leuk kinderprogramma georganiseerd. De kinderen konden zich uitleven op de stormbaan of klimwand. De allerkleinste konden knutselen, tekenen en werden geschminkt. Er was vanalles t..

Gang is alles!
18 augustus 2014

Gang is alles!

Posted by Organisatie

Sinds twee jaar organiseren we naast de 24-uurs Solexrace ook een Brommercross. De cross is op hetzelfde festivalterrein maar wel op een aparte crossbaan. Ruim 60 coureurs gingen er dit jaar van start in de vier verschillende klasses. Het was een genot om..