Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Recordbedrag KiKa
18 augustus 2014

Recordbedrag KiKa

Posted by Organisatie

Dit jaar hebben we met de 24-uurs Solexrace een recordbedrag opgehaald voor KiKa (kinderen kankervrij) alle teams hebben hier 24 uur voor gestreden. Team Cafe de Poot uit Lith had het meeste geld opgehaald van alle teams. Door middel van speciale acties e..

Winnaars 24-uurs Solexrace
18 augustus 2014

Winnaars 24-uurs Solexrac...

Posted by Organisatie

Het zit er helaas weer op. Wat was het een fantastisch weekend met veel spektakel, bier, lol en geweldige muziek. Voor ons vliegt de tijd voorbij maar voor de deelnemers van de 24-uurs Solexrace is het een echte slijtageslag. Hulde voor alle deelnemers di..

Geen Paniek!
15 augustus 2014

Geen Paniek!

Posted by Organisatie

Vandaag al veel verontrustende telefoontjes en mailtjes gehad maar wees gerust mensen, wij zijn (nog) niet uitverkocht alleen de voorverkoop is gisteravond gestopt zoals eerder aangekondigd. Entreekaarten, campingtickets, etc zijn te koop bij binnenkomst ..

Brommercross gaat hard
13 augustus 2014

Brommercross gaat hard

Posted by Organisatie

In de afgelopen week zijn er zoveel inschrijvingen binnengekomen voor de Brommercross dat zojuist is besloten om de wedstrijd- en funklasse apart te laten crossen. Omdat het snelheidsverschil vaak groot is komt de veiligheid in gevaar met zoveel deelnemer..

Fantastische prijzen tijdens Kinderprogramma
10 augustus 2014

Fantastische prijzen tijd...

Posted by Organisatie

De 24-uurs Solexrace betekent feest voor jong en oud. Ook aan de allerkleinste wordt natuurlijk gedacht. Elk jaar wordt er, in samenwerking met Jong Nederland HDL, een speciaal kinderprogramma georganiseerd. Op zondag 17 augustus kunnen de kinderen vanaf ..